digital

Teesa producten?

Teesa is het merk voor al jouw kleinhuishoudelijke producten.

Bekijk hier

digital

Retro Radio's

Een Retro Radio met de techonlogie van nu! Zoals DAB+ het nieuwe radio luisteren.

Bekijk hier

Voordelig en snel Huis en Tuin artikelen | Jantje van Alles

Bekijk hier de laatste Blogs
Herzberg telescoopladder Beveiligingscamera sets Royalty Line stofzuigers

De Herzberg HG-5260S telescoopladder is het hulpmiddel bij al je klussen in en rondom het huis. Deze compacte telescopische ladder heeft een hoogte bij ingeschoven stand van maar 73,5 centimeter, waardoor de Herzberg telescoopladder gemakkelijk is op te bergen in de kast of schuur. Ook is de telescoopladder van Herzberg gemakkelijk mee te nemen naar elke klus door deze compacte afmetingen en het lichte gewicht van maar 6,8 kilo.

 

Beveiligingscamera sets

Een beveiligingscamera set vergroot niet alleen je gevoel van veiligheid, de aanwezigheid van beveiligingscamera’s houdt daadwerkelijk inbrekers op afstand. Of je nu een bedrijf hebt of je waardevolle bezittingen in huis wilt beschermen, het is altijd raadzaam om een beveiligingscamera set te installeren. Kies bijvoorbeeld voor de N7904-10 draadloze beveiligingscamera, dan zijn jouw eigendommen in goede handen.

 

Het merk Royalty Line is al lange tijd een toonaangevend merk binnen de klein huishoudelijke apparaten. Dit merk heeft veel verschillende producten zoals bakplaten, pannensets, waterkokers en stofzuigers. De stofzuigers van Royalty Line helpen jouw in het huishouden je huis schoon te houden. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten stofzuigers die voor diverse doeleinde gebruikt kunnen worden. Zo heeft Royalty Line een stofzuiger die zowel droog als nat kan zuigen.

De producten van Jantje van Alles

Koffersets voor een zorgeloze vakantie

Ga je op reis, en wil je bagage meenemen? Het maakt niet uit of je vliegt of met de auto gaat, een kofferset is altijd handig. Koffersets bestaan uit een aantal stuks bagage die in vormgeving, afwerking en functionaliteit bij elkaar horen. Het voordeel van een kofferset aanschaffen is dat dat meestal veel goedkoper is dan losse koffers kopen. Bovendien zijn ze vaak handig op elkaar afgestemd. En het ziet er natuurlijk fraai uit als al je bagage hetzelfde er uitziet. Met een mooie kofferset reis je in stijl.

Uit hoeveel delen bestaat een kofferset?

De meeste koffersets bestaan uit minimaal twee koffers van verschillende afmetingen. De afmetingen zijn niet helemaal gestandaardiseerd, maar een 3-delige kofferset bestaat meestal uit een enkele grote koffer, een middelmaat en een kleine koffer, die ook als handbagage in het vliegtuig dienst kan doen. Een 2-delige kofferset kan bestaan uit een grote- of middelgrote koffer samen met een kleine voor je handbagage, maar er zijn ook 2-delige koffersets van twee even grote (handbagage) koffers. 4-delige koffersets, met koffers in afnemende grootte, komen ook voor, of zelfs nog meer.

Kofferset materialen

Koffers en koffersets zijn er van allerlei materialen te koop. De meeste koffers, of ze nu van een hard of zacht materiaal gemaakt zijn, zijn in ieder geval vormvast. Een harde, kunststof buitenkant wint steeds meer aan terrein onder koffers, en worden steeds goedkoper. Een materiaal wat heel veel terugkomt is ABS kunststof. Dit is een sterke en toch lichte kunststof, die goed tegen een stootje kan. ABS koffersets zijn dan ook uitstekend geschikt voor de soms ruwe behandeling waar bagage aan onderworpen kan worden, vooral op het vliegveld.

Spinners en trolleys

Bagage kan behoorlijk zwaar zijn, en dan is het fijn als je kofferset wieltjes heeft. Wieltjes onder je koffer kunnen er in twee variaties voorkomen. Een trolley heeft twee wieltjes en een uitschuifbaar handvat. Deze sleep je als het ware achter je aan. Fijner dan een trolley is een spinner: deze heeft ook een uitschuifbaar handvat, maar in plaats van twee, zitten er vier wieltjes onder, die vrij kunnen bewegen, net als bij een bureaustoel. Hierdoor kun je een spinner veel makkelijker verplaatsen over bijvoorbeeld de vloer van een vliegveld. De meeste koffersets tegenwoordig bestaan uit spinners.

Afmetingen handbagage

Een kofferset bevat dus vrijwel altijd een of meer kleine koffers, die mee het vliegtuig in kunnen als handbagage. Jammer genoeg zijn luchtvaartmaatschappijen het niet helemaal met elkaar eens wat betreft de maximaal toegestane afmetingen. De meeste handbagage-koffers in koffersets vormen geen probleem, en voldoen aan de eisen van vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen. Maar als je echt het zekere voor het onzekere wilt nemen, controleer dan de specifieke voorgeschreven afmetingen van de luchtvaartmaatschappij(en) waar je het meeste mee vliegt, en kijk of je handbagage-koffer hierbinnen valt.

De voordelen van een kofferset

Ben je nog niet overtuigd van de voordelen van een kofferset? Dan zetten we nog even een paar redenen op een rij waarom het een goed idee is om koffers als set te kopen.

  • Met een kofferset van twee handbagage-koffers reizen jij en je partner in stijl;
  • Je koffers zijn altijd herkenbaar op de bagageband;
  • Koffers van verschillende afmetingen in een kofferset passen meestal in elkaar, en zijn dus handig op te bergen;
  • Het kopen van koffers als set is veel voordeliger dan het kopen van alle koffers los.

Wil je dus voortaan ook geen gedoe meer met het uitzoeken van tassen en koffers voor een reis? Kies dan voor een chique, stevige, lichte en voordelige kofferset.

Koffersets 4-delig 3-delig 2-delig